Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini yerinde taammüden projeye yarar yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda bünyedan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve beniâdem yaşamını baş yer, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Bir dokumada kullanılan kuma merdivenlerden yangın ve özge acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri gayrı kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir bünyedadır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki can sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların nüshası da insanoğluın çokluğuna göre olası olduğunca arttırılmalıdır.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanların muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet çelmek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına niçin olan âlem dürüstışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Ve bu Yangın çıkış kapısı istanbul etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; daire skorsı 4’ü geçmeyen ve celse lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında asıl olarak yangı merdiveni bulunması gereken örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Binalarda sınırlı standartlarda alan alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

1 mm yahut elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok elan yavuz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Mekanizma Odası Yangın Bapları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yüzı aralık otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapsı camlı mümkün.

Kullanılan kapı fitili yürekin esrar sızdırmazlık şgeriı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim sağlamlanabilir.

Report this wiki page